|
Giełda, inwestowanie w akcje, fundusze inwestycyjne i inne rynki Inwestowanie w akcje, fundusze inwestycyjne, waluty, giełdy zagraniczne, towarowe i inne rynki. Rozmowy: spółki giełdowe, finanse, konta bankowe, lokaty i obligacje skarbowe. Miejsce dla każdego inwestora.
|
Reklama: weterynarz warszawa bielany
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rodi:)
|
Wysłany: Sobota, 17 Luty 2007, 17:17 Temat postu: Każdy powinien najpierw przeczytać ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Polecam wam bardzo fajną książkę, która zmienia stosunek do pieniędzy. Opowiada o dwóch Ojcach: jeden który jest wyjątkowo wykształcony, ale nie jest zbyt bogaty a drugi to milioner, który miał wykształcenie tylko podstawowe...(Opowiada też o inwestowaniu)Na prawdę wciągająca jest:)
Teraz najlepsza oferta jest chyba w Inbooku jeśli się nie mylę
http://link.inbook.pl/page/31770 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
 |
gakko
|
Wysłany: Niedziela, 18 Luty 2007, 23:05 Temat postu: |
|
|
| Ksiazka warta jest polecenia, chociaz posiada duzo przykladow z rynku amerykanskiego nadal warto ja przeczytac, bardzo ciekawe przemyslenia... ja teraz biore sie za Eldera, |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomaszdempniak
|
Wysłany: Piątek, 24 Sierpień 2007, 10:49 Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z Rodim;)
ksiazak jest rewelacyjna;)
zmienia podejsie do pieniedzy, do ich wydawania ogolnie do obrotu kasa;
tyle ze opiera sie na rynku amerykanskim ...ale i tak waaaarto ja przezycztac
a do tego polecam zagrac w gre(CASHFLOW) o ktroej mowia w kasiazce ciezka ja dostac ,w sesnie jest droga ale tez uczy "praktycznego" wykorzystania wiedzy o przychodach rozchodach, aktywach pasywach ii roznicy miedzy nimi
pozdrwiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Youki Site Admin

|
Wysłany: Piątek, 24 Sierpień 2007, 12:44 Temat postu: |
|
|
Mam całą serię (5 książek) Rewelacja _________________ "Najlepszym przedziałem czasowym trzymania akcji jest wieczność."
Warren Buffett |
|
| Powrót do góry |
|
 |
p_romm Moderator

|
Wysłany: Sobota, 25 Sierpień 2007, 3:19 Temat postu: |
|
|
| Już słyszałem o tej książce dobre opinie, ale nie miałem jeszcze okazji po nią sięgnąć :/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MasterYoung
|
Wysłany: Poniedziałek, 3 Wrzesień 2007, 11:04 Temat postu: |
|
|
No to sięgaj jak najszybciej! Naprawdę warto. Posiadam 4 książki z tej serii. Moje myślenie na temat pieniędzy zmieniło się o 360 stopni, dzięki tej książce! _________________ Jak SKUTECZNIE grać na giełdzie? Kliknij Teraz i Naucz Się Jak Grać Na Giełdzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
remik89
Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 1 Skąd: Sandomierz ,Nisko, New YORK
|
Wysłany: Środa, 26 Grudzień 2007, 18:35 Temat postu: kto chce ksiażki ? |
|
|
każdy kto chce cała serie książek niech pisze na gg 7704802 służę poradą i także polecam te książki są świetne:D _________________ Wall Street to jedyne miejsce, do którego jedni przyjeżdżają Rolls Royce'ami, aby zasięgać porad u tych, którzy podróżują metrem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomy
|
Wysłany: Czwartek, 27 Grudzień 2007, 20:28 Temat postu: |
|
|
| Ksiazka zadna rewolucja. |
|
| Powrót do góry |