|
Giełda, inwestowanie w akcje, fundusze inwestycyjne i inne rynki Inwestowanie w akcje, fundusze inwestycyjne, waluty, giełdy zagraniczne, towarowe i inne rynki. Rozmowy: spółki giełdowe, finanse, konta bankowe, lokaty i obligacje skarbowe. Miejsce dla każdego inwestora.
|
Reklama: weterynarz warszawa bielany
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Youki Site Admin

|
Wysłany: Sobota, 27 Grudzień 2008, 0:21 Temat postu: Jak upiec kilkadziesiąt pieczeni na jednym ogniu |
|
|
Jak upiec kilkadziesiąt pieczeni na jednym ogniu w prosty sposób?
Witaj, nazywam się Daniel Burzawa, jestem właścicielem forum inwestycyjnego naparkiecie.pl i chciałbym Ci pokazać jak stworzyć swoje własne pieniądze w sposób szybki i łatwy. Chciałbym Ci również powiedzieć, że giełda i fundusze są bardzo pasjonującą, choć trudną dziedziną, ale są też inne sposoby na inwestycje i jest ich wiele. Na mnie to zrobiło ogromne wrażenie i jeszcze bardziej dotarło to do mnie, gdy stwierdziłem, że swój pierwszy milion można wyprodukować.
Wszystkie istniejące w Polsce jak i świecie pieniądze (fizyczne i elektroniczne) zostały legalnie "wyprodukowane". Każdy to wie, choć czasami o tym zapomina. Pomińmy szczegóły kto je produkuje, a dlaczego i po co każdy wie.
Czy chciałbyś też spróbować własnych sił w ich produkcji?
Będą Ci potrzebne jedynie narzędzia do ich produkcji w formie... również pieniędzy. Powiedzenie "pieniądz robi pieniądz" pasuje tu jak ulał.
Wykup dostęp do zamkniętego działu na forum.
Wpłacając tylko 100 zł (które możesz odzyskać w około 2, 3 dni dzięki ciekawej metodzie tam opisanej - to tak na dobry start dostaniesz usługę rocznego dostępu do specjalnego działu forum, w którym możesz porozmawiać i poczytać o niezwykle interesujących sposobach "produkcji". Mniejsze np. pomyłkowe wpłaty lub z niepoprawnym tytułem będą traktowane jako honoracja, darowizna i dowód wdzięczności - nie dostaniesz dostępu (ale dzięki). Dowiesz się tam także mniej znanych bardzo ciekawych szczegółów z pierwszej ręki i tego jak wygląda obecna sytuacja, być może zobaczysz też ciekawe zdjęcia bezpośrednio z "produkcji", mniej i bardziej pikantne smaczki.
Wykup dostęp także jeśli chcesz:
- spędzić miło czas,
- aby rozbawiało Cię działanie systemów
- zamiast iść do pracy zalogować się na forum
- zauważyć stymulacje swoich procesów twórczych
- poczuć satysfakcję, bo znasz ciekawe sposoby inwestowania, żyjesz z nich, chcesz poznać podobnych ludzi
- masz ochotę wykupić coś takiego po raz pierwszy w życiu
Na życzenie na usługę dostaniesz fakturę VAT.
Wykup roczny dostęp przesyłając 100 zł:
Nr konta: 52 1140 2004 0000 3002 1294 6631
Właściciel konta: Daniel Burzawa
IBAN: PL52114020040000300212946631
kod BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK
Pełna nazwa banku: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING
Adres banku: al. Piłsudskiego 3, 90-368 Łódź
W tytule przelewu KONIECZNIE wpisz swój login na forum i nazwę forum np. "MÓJ_LOGIN naparkiecie.pl".
Aby Twoja kieszeń po wpłacie pozostała równie pełna albo pełniejsza zaprezentowałem Ci na debiut świeży i dający do myślenia sposób na łatwe połączenie przyjemnego z pożytecznym i szybkie odzyskanie tej kwoty.
A teraz... wszyscy biegną PRODUKOWAĆ!
P.S.
Które forum inwestycyjne daje Wam prawdziwe możliwości? _________________ "Najlepszym przedziałem czasowym trzymania akcji jest wieczność."
Warren Buffett
Ostatnio zmieniony przez Youki dnia Piątek, 16 Styczeń 2009, 12:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
 |
|
|
|
|